Sådan håndterer VKST Revision coronavirus

I VKST Revision ønsker vi at passe på hinanden, dig og vores omverden. Derfor har vi taget en række forholdsregler i forbindelse med Coronavirus.

Vores medarbejderes og kunders sundhed er vores førsteprioritet, og derfor har vi sat gang i nogle konkrete tiltag, der får betydning både for dig og for vores medarbejdere.

Vi er her stadig

VKST Revision er stadig i fuld funktion, selvom mange arbejder hjemmefra i de kommende uger. Vi vil gøre vores til, at du og din virksomhed forsat kan få den rådgivning, du efterspørger. Vi står derfor klar med råd og sparring til dig, men vi gør i endnu højere grad brug af de mange digitale løsninger, der er til rådighed.

Kundemøder

Vi holder stadig kundemøder. Det kan enten ske pr. telefon eller skype/videomøde, eller vi kan mødes hos dig eller i ét af vores huse. Hvis du gerne vil mødes med os fysisk, kan det ske efter aftale. Har du allerede lavet aftale om et møde med os, kontakter din konsulent eller rådgiver dig inden mødet, så I sammen kan aftale, om mødet skal holdes telefonisk, eller du ønsker at mødes med os.

God hygiejne for alle

I VKST Revision følger medarbejderne Sundhedsstyrelsens vejledninger vedr. Coronavirus, og det vil vi også bede dig om at gøre, når du mødes med os:

  • Vask hænder ofte og sprit dem af
  • Når du kommer til et kundemøde hos os, står der håndsprit i receptionen, det beder vi dig om at bruge, når du ankommer
  • Vi giver hverken hånd eller kram
  • Vi holder en passende afstand til andre

Jeg vil gerne opfordre til, at vi den nuværende situation passer ekstra godt på hinanden.

Med venlig hilsen

Carsten H. Rasmusen,
direktør i VKST Revision